Om

Kort om os

Vi behandler mindre husdyr som hunde, katte, kaniner og gnavere.

Klinikken ligger i centrum af Ringsted med gode parkeringsforhold lige foran klinikken, og med få minutters gang til busstoppested og Ringsted Station.

Kig også indenfor i vores butik med kvalitetsfoder og plejeprodukter. I butikken kan du altid få gode råd og faglig rådgivning om pasning og pleje af dit kæledyr.


Historien bag

Ringsted Dyreklinik ejes og drives i det daglige af dyrlægerne Tine Kildal og Eva Aagaard. Indtil oktober 2005 var vi en del af den gamle Sneslev Dyreklinik, der blev grundlagt som en blandet praksis på Haslevvej i 1916.


Siden har klinikken udviklet sig til primært at være en heste- og smådyrsklinik og i 2005 valgte vi så at dele klinikken. Det blev til Ringsted Dyreklinik, der udelukkende beskæftiger sig med mindre husdyr som hunde, katte, kaniner og gnavere, og Kasernens Hesteklinik der tager sig af større dyr.


Da vi valgte at dele os skete det for at kunne specialisere os på hvert vores område og dermed tilbyde større faglighed og bedre service til vores klienter.

Da pladsen blev for trang i Søgade, flyttede klinikken d. 14. februar 2011 til nye, moderne og større lokaler på Vestervej 36 - stadig centralt beliggende i Ringsted.

Der er på klinikken nu 5 dyrlæger, 6 paraveterinært personale, dyrlægestuderende & 1 bogholder.


Missionen

  • Vi tilbyder vores klienter et samarbejde baseret på tryghed, åbenhed, respekt, ærlighed og lydhørhed.
  • Vi tilbyder løsninger, der bygger på ny viden, høj faglighed og etisk forsvarlighed.
  • Vi gør kun, hvad vi har kompetencer til: de opgaver vi ikke selv kan løse, henviser vi til fagligt kompetente kollegaer. 
  • Vi vil være en attraktiv henvisningsklinik på udvalgte områder.
  • Vi tilbyder vores ansatte et samarbejde baseret på tryghed, åbenhed, respekt, ærlighed og lydhørhed.
  • Vi vil tilbyde en aktiv arbejdsplads, hvor hver enkelt medarbejders trivsel og udvikling prioriteres højt.


Ringsted Dyreklinik Aps

Vestervej 36

4100 Ringsted

Tlf. 57 61 10 33


info@ringsteddyreklinik.dk


Find os på GoogleMaps