Persondataforordning & cookies

Håndtering af dine personoplysninger (GDPR)


Hos Ringsted Dyreklinik vil vi løbende, på  elektronisk og på anden systematisk måde, behandle forskellige persondata om dig i forbindelse med din tilknytning til os. Det er nødvendigt for at sikre en god og sikker behandling af dit eller dine kæledyr hos os. Vi er i den forbindelse forpligtet til at orientere dig om, hvilke oplysninger om dig vi indhenter, registrerer, videregiver eller i øvrigt behandler.


Det overordnede formål med håndteringen af dine oplysninger, er at kunne foretage den administration, der er knyttet til konsultation og behandling af dit eller dine kæledyr. Det vil sige indgåelse aftalen, samt processen omkring undersøgelse, behandlingsforløb og afslutning.

Ringsted Dyreklinik er dataansvarlig for de oplysninger, der behandles af os, og har således i henhold til databeskyttelseslovgivningen ansvaret for, at dine personoplysninger behandles lovligt.


For alle de nævnte personoplysninger gælder, at de behandles i overensstemmelse med de retningslinjer og rammer, databeskyttelseslovgivningen samt evt. øvrig lovgivning sætter herfor.


Dette indebærer bl.a., at du til enhver tid kan rette henvendelse til Ringsted Dyreklinik, Vestervej 36, 4100 Ringsted, 57611033 eller info@ringsteddyreklinik.dk, hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, eller hvis du ønsker at gøre dine rettigheder gældende i henhold til databeskyttelseslovgivningen.

For forsat at modtage materiale f.eks. vaccination reminder fra os per mail eller post skal du INTET foretage dig.

 

Ønsker du derimod ikke at modtage materiale fra bedes du kontakte os pr. mail: info@ringsteddyreklinik.dk


Den fulde databehandleraftale kan findes på dette link



Cookies


Cookies er små tekstfiler, der bliver lagt i din browser af de hjemmesider, du besøger. De indeholder normalt et hjemmesidenavn og en identifikator. Cookies hjælper med at forbedre din oplevelse, når du bruger vores hjemmeside, eksempelvis ved at huske, hvilke varer du har lagt i din indkøbskurv.


Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved f.eks. at huske, at du er logget på. Hvis du udfylder en kontaktformular, bruger vi cookies til at huske dine oplysninger til en anden god gang.

Tredjepartscookies - Google Analytics & SpotOn Live

Vi bruger tredjepartscookies til at spore, hvordan du bruger vores hjemmeside – eksempelvis hvilke sider, du har besøgt, og hvor lang tid, du har brugt på hver af dem. Det hjælper os med at opnå en bedre forståelse af, hvordan folk bruger vores hjemmeside, og hvordan de tilgår den – det gør det muligt for os at lave bedre kampagner.


Vi bruger sporingscookies på vores hjemmeside for at forbedre vores markedsføring. Vi kan spore, hvordan du har tilgået vores hjemmeside, hvilke reklamer ellers ads, du har klikket på, og hvilke sider du har besøgt.


Du kan forhindre placeringen af cookies i indstillingerne i din browser, selvom det kan påvirke funktionaliteten af de hjemmesider, du besøger. Cookies på vores hjemmeside er ikke nødvendige, men kan forbedre din browseroplevelse.

Hvis du ønsker at slette cookies i din browser, kan du læse denne guide: Hvordan sletter jeg cookies?


Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger:
Ringsted Dyreklinik Aps

Vestervej 36

4100 Ringsted

CVR: 29131953

Tlf. 57611033

Fax. 57611024

info@ringsteddyreklinik.dk





Ringsted Dyreklinik     *     Vestervej 36     *     4100 Ringsted     *     Tlf. 57 61 10 33     *     Fax 57 61 10 24     *     info@ringsteddyreklinik.dk     *     CVR 29131953

Vi benytter cookies til at analysere trafik og give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Tryk på "Læs mere" for at se vores cookiepolitik. Ved at klikke "accepter" accepterer du brugen af cookies.

Læs mere
Accepter