Personale

Tine Kildal Brogaard

Dyrlæge / Klinikejer

tine@ringsteddyreklinik.dk


Tine begyndte som dyrlæge i Sønderjylland, men rykkede tilbage til Sjælland, hvor hun i dag er bosat lidt udenfor Ringsted. Hun er sammen med Eva medejer af Ringsted Dyreklinik.

Fritiden går med at passe og ride hestene; Andi, Zummer og Lonnie. Derudover har Tine sammen med manden Mikkel datteren Emilie, 2 killinger og hunden Bruno som kræver en del opmærksomhed.

Tines interesseområder er tandbehandling, gnavere & kaniner, anæstesi og smertebehandling. Sikkerheden i forbindelse med bedøvelse prioriteres højt på såvel det medicinske som det tekniske område. Tine har efteruddannet sig og vil forsat efteruddanne sig indenfor hendes interesseområder.

Eva Aagaard Salling

Fagdyrlæge / Klinikejer

eva@ringsteddyreklinik.dk


Eva har siden afslutningen af dyrlægeuddannelsen været tilknyttet Sneslev Dyreklinik (senere Ringsted Dyreklinik). I dag er hun sammen med Tine medejer af Ringsted Dyreklinik. Privat bor Eva, hendes mand Søren, deres søn Jacob & deres datter Victoria på et nedlagt landbrug. Når fritiden ikke går med murbrokker og malerpensel, går tiden med at passe de 2 katte og et varierende antal heste. Når tiden tillader det, nyder Eva at ride dressur eller gå tur i skoven med familien.

Eva interesserer sig især for hudsygdomme og bløddelskirurgi, blandt andet rekonstruktionskirurgi og tumoroperationer. Desuden har hun altid haft en stor interesse for laboratoriearbejde og diagnostik.

Julie Skovgaard Østen

Dyrlæge

julie@ringsteddyreklinik.dk


Julie afsluttede dyrlægeuddannelsen i 2015, og startede på Ringsted Dyreklinik i juni 2015. Hun bor i Tybjerglille Bakker sammen med sin mand, Kenneth, deres 2 børn og deres livlige hunde Flora & Eya

I fritiden bruger Julie meget tid på træning samt pleje og ridning af hest.

Julie interesserer sig særligt for intern medicin. laboratoriearbejde & hudlidelser.

Hun er efteruddannet indenfor hudsygdomme og -behandling (Europæisk uddannelsesforløb: ESAVS)

Julie Bülow Larsen

Dyrlæge

info@ringsteddyreklinik.dk


Mere tekst om Julie er på vej..

Jørgen Have

Fagdyrlæge

info@ringsteddyreklinik.dk


Jørgen udfører hjerteundersøgelser på klinikken. Han har gennemført et længere uddannelsesforløb og er specialist indenfor hjertesygdomme, diagnostik og behandling.


Privat holder han til i Sorø, hvor han ynder at cykle lange ture og nyde naturen sammen med sine hunde.Janni Busch

Autoriseret fagveterinærsygeplejerske i anæstesi

info@ringsteddyreklinik.dk


Janni startede på klinikken i 2015 og er autoriseret fagveterinærsygeplejerske.

Hun blev uddannet i Slagelse i 1999 og har tidligere været ansat i mange år på Centrum Dyrehospital i Rødovre. Privat bor Janni ved Slagelse  –  sammen med sine 3 børn og hunden Maggie.

Janni interesserer sig særligt for  anæstesi og postoperativ pleje.

Hun færdiggjorde i juni 2017 et efteruddannelsesforløb indenfor anæstesi, så hun idag kan kalde sig fagveterinærsygeplejerske indenfor anæstesi. Hun vil fortsat uddanne sig indenfor dette område.

Alice Vedel

Autoriseret veterinærsygeplejerske

info@ringsteddyreklinik.dk


Alice startede på klinikken i Maj 2022. Hun er uddannet veterinærsygeplejerske i 2019 på AniCura Rising Dyreklinikk i Norge.

Efter endt uddannelse flyttede Alice tilbage til Danmark og arbejde på AniCura Københavns Dyrehospital. Alice interesserer sig særligt for akutmedicin, anæstesi og postoperativ pleje. Hun er en fast del af vores "tandspecialist team" og har også dygtiggjort sig indenfor førstehjælp, røntgen og skopi. Alice deltager også i oplæringen af vores elever. Hun kan godt lide at være "patientens/dyrets stemme" og hjælpe og rådgive dyrets ejere. Samtidig sætter hun stor pris på den konstante læring og udvikling i det daglige arbejde på klinikken.

Alice bor i Høng hvor hun ynder at hygge med familien og gå lange ture med kæresten Casper og sin hund Saga - en Tervueren, Belgisk Hyrdehund. 


Karina de Fries

Autoriseret veterinærsygeplejerske

info@ringsteddyreklinik.dk

Karina er uddannet veterinærsygeplejerske i 2012 og startede hos os i 2022. Hun har en fortid hos Dyrehospital Sydvestsjælland, Taastrup Dyreklinik og Gørlev DK. Hun er også eksamineret hundeinstruktør og adfærdsrådgiver, og har siden slutningen af 2023 været selvstændig erhvervsdrivende ved siden af sit arbejde hos os. Karina arbejder bl.a. med operativ og postoperativ patientpleje, kundebetjening i butik og på telefon, samt adfærdrådgivning. Hun værdsætter faglighed og trives med at hjælpe dyrene såvel som deres ejere. Hun er humoristisk og sætter pris på samværet med sine kolleger. Karina ønsker fortsat at dygtiggøre sig endnu mere indenfor anæstesi og som adfærdsspecialist.

Karina bor i Ringsted med sin mand, sine to børn , sin kat og sine to schæferhunde. Hendes fritid går ikke overraskende med hundetræning, konkurrencer og arbejde i politihundeforeningen, samt selvfølgelig familie, mand og børn.


Wanida Jacobsen

Autoriseret veterinærsygeplejerske

info@ringsteddyreklinik.dk


Wanida har arbejdet hos os siden efteråret 2023. Hun er uddannet både som salgsassistent i detailhandlen og efterfølgende som veterinærsygeplejerske på Hansenberg Organia. Hun har tidligere været ansat på Solrød Dyreklinik og Evidensia Vordingborg. Hun er også en del af vores "tandspecialist team" og er efteruddannnet med speciale i dental røntgen på både hund og kat. Wanida færdes både i laboratoriet, på operationsstuen, samt i opvågningen hvor hun tager sig af postoperativ pleje. Du møder hende også i butikken hvor hun bl.a. vejleder i foder. Hun sigter mod yderligere dygtiggørelse indenfor anæstesi, sårpleje og laboratoriearbejde. Wanida sætter pris på både at hjælpe dyrene såvel som deres ejere, og hun trives med sine kolleger i en hverdag hvor der er plads til sjov såvel som faglighed og læring. 

Wanida bor på Sydsjælland og når hun ikke er på arbejde i Ringsted, så hygger hun med sin mand og sine to børn, samt deres to katte.


Emilie Buus Kristensen

Veterinærsygeplejerskeelev

info@ringsteddyreklinik.dk


Emilie er i lære som veterinærsygeplejerske. Hun startede hos os i sommeren 2023.

Hun tager sig til dagligt af vores kunder i både telefon og butik, hun arbejder i vores laboratorie, hjælper med klargøring af patienter til operation - samt en lang række yderligere opgaver. Kombineret med flere årlige skoleophold er det altsammen en del af uddannelsen.

Emilie er vild med dyr - det siger nok sig selv - og "det allerbedste er at se dyrene få det bedre når vi har hjulpet dem" synes hun.

Når Emilie er færdiguddannet, kunne hun godt tænke sig at videreuddanne sig med speciale i anæstesi, samt sårpleje og forbindings.

Når hun ikke er på skole i Jylland, så bor Emilie i Køge med sin kæreste, og deres nye kat Ellie. De passer deres hus og have og sætter generelt stor pris på at være ude i naturen, når ikke de hygger med deres familie og venner.Laura Lund

Veterinærsygeplejerskeelev

info@ringsteddyreklinik.dk


Laura er i lære som veterinærsygeplejerske. Det har hun været siden 2022, og hun startede hos os i Ringsted i 2023.

Hun tager sig til dagligt af vores kunder i både telefon og butik, hun arbejder i vores laboratorie, hjælper med klargøring af patienter til operation - samt en lang række yderligere opgaver. Kombineret med flere årlige skoleophold er det altsammen en del af uddannelsen. 

Laura valgte at uddanne sig til veterinærsygeplejerske da hun elsker dyr og godt kan lide den omskiftelige og til tider uforudsigelige arbejdsdag på klinikken.

Laura kunne på sigt godt tænke sig, at specialisere sig indenfor rehabilitering. 

Når hun ikke er på skole i Jylland, så bor Laura i Næstved sammen med sin cockerspaniel Freya og bruger bl.a. fritiden på ridning på hesten Asti.Mikkel Bergmann Lygum

Klinikmanager

manager@ringsteddyreklinik.dk


Mere tekst om Mikkel er på vej..Alberte Landén

Ungassistent

info@ringsteddyreklinik.dk


Alberte går til daglig i skole.

Hun arbejder hos os efter skole, oftest flere gange om ugen, og hjælper med bl.a. rengøring og oprydning i klinikken.


Johanna Bank Hansen

Ungassistent

info@ringsteddyreklinik.dk


Johanna går til daglig i skole.

Hun arbejder hos os efter skole, oftest flere gange om ugen, og hjælper med bl.a. rengøring og oprydning i klinikken.Nicolaj Tranto Carlsen

Ungassistent

info@ringsteddyreklinik.dk


Nicolaj går til daglig i skole.

Han kommer hos os en enkelt gang om ugen efter skole og hjælper med bl.a. rengøring og oprydning i klinikken.