Hudundersøgelse

Vi tilbyder undersøgelse, diagnostik og behandling af hudsygdomme som kan vise sig ved fx kløe, pelstab, øre- og klolidelser.

Vi er særligt uddannede og meget kompetente med stor viden indenfor dermatologiske lidelser.


Vi konsulterer, udreder og behandler både egne patienter, samt patienter der henvises til os fra vores kolleger på andre dyreklinikker.

 

En dermatologisk konsultation tager altid sit udgangspunkt i dialog med ejer omkring dyrets symptomer og adfærd, foder og eventuelle tidligere behandlinger. Vi undersøger dyrets hud grundigt og ofte udtager vi små prøver ved den indledende konsultation. Prøvetagning kan f.eks. ske ved tapeaftryk, hårpluk, kæmning, øresvab eller hudskrab. Prøverne undersøges under mikroskop i vores laboratorium, og vi giver ofte svar på mikroskopien allerede samme dag.


Med udgangspunkt i resultatet af mikroskopien, samtalen med ejer, samt den kliniske undersøgelse af dyret, tager vi stilling til i hvilket omfang der kræves behandling, og i så fald hvilken type og hvor længe.

Hudkonsultation

fra 1042,-

Afhængig af omfang og behandling


Dertil kommer prisen for eventuelle yderligere undersøgelser, som f.eks. hudskrab eller en blodprøve

Kontrol efter hudkonsultation

fra 426,-


Afhængig af omfang og behandling

Dertil kommer prisen for eventuelle yderligere undersøgelser, som f.eks. hudskrab eller en blodprøveAlle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for pludselige prisændringer, samt trykfejl.

-